Bring Me The Horizon – Drown

Andrei Coste

Bring Me The Horizon e trupa aia care a început ca fiind o clonă de The Black Dahlia Murder pe primul album şi încet, încet s-a emancipat şi a scos release-uri tot mai bune. În afară de ăsta. 

Știam de când am ascultat albumul precedent, Sempiternal, că trupa asta a devenit mai moale, dar nu mă așteptam să aud un full-on emo song în anul de glorie 2014. Piesa asta sună ca și cum Fall Out Boy s-ar fi întâlnit cu 30 Seconds To Marș, s-au forfecit (de la scissoring) și una din ele a fătat un copil cu sindrom down. E oribilă. Până și versurile (care pe Sempiternal erau incredibil de bune) au primit o doză în plus de retard. Piesa are un crescendo foarte bun, dar din păcate doar cu atât rămâne, pentru că sună mai rău decât unele piese de la My Chemical Romance (despre care opinia generală e că-s cancer).

Clipul mi se pare OK. Exorcisme, posedări, treburi de-astea. Nimic nemaifăcut, nimic cu adevărat original dar, în orice caz, mai bun decât piesa asta care e cea mai cruntă dezamăgire din ultima perioadă.

Un gând despre „Bring Me The Horizon – Drown

  1. Week-end Round-up [27.10 - 02.11.2014] – Stereo Beasts

Lasă un comentariu